bio

bio

Bile-Sanna on tuore helsinkiläinen bilebändi, jonka ohjelmistosta löytyvät parhaat hitit ja uusimmat bängerit. Nuori ja energinen yhtye koostuu viidestä ammattimuusikosta, joilla kaikilla on rautainen keikkailukokemus. Bile-Sanna on täydellinen valinta niin häihin, juhliin kuin pikkujouluihin.

Ohjelmistomme pääpaino on 1990-2020 -lukujen musiikissa, mutta myös vanhemmat klassikot ja perinteiset häävalssit taipuvat meiltä. Otamme aina huomioon asiakkaan toivekappaleet.

Viisihenkiseen keikkakokoonpanoomme kuuluu laulaja, pianisti/kosketinsoittaja, kitaristi, basisti ja rumpali. Tuomme mukanamme tarvittaessa äänentoistolaittteiston ja keikkavalot. Voit myös tilata meidät pienempänä kokoonpanona, esim duona/triona. Hinnat aina keikkakohtaisesti. Tutustu alla bändin jäseniin tarkemmin!

muusikot

Vilma Virtanen

laulu, koskettimet

Bändiliideri Vilma on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta. Vilman vahvuuksia bändissä ovat energinen lavapresenssi ja hyvät organisaatiotaidot. Vilmaa on voinut kuulla viime vuosina mm. popkuoro Mustan lampaan riveissä


Horoskooppi

vaaka

Lempibiisi juuri nyt

J. S. Bach – Inventio E-duuri

Heinimari Herkkola

koskettimet, taustalaulu

Heinimari on musiikkipedagogi, freelancer-muusikko ja bändin koodari. Heinen vahvuuksia ovat timanttiset synasoundit sekä ongelmanratkaisu. Heinimari soittaa Joel Herttua -rockyhtyeessä sekä useissa bilebändeissä.


Horoskooppi

leijona

Lempibiisi juuri nyt

Phoebe Bridgers – Scott Street

Juuli Kaukinen

kitara, taustalaulu

Juuli on muusikko ja musiikkipedagogi, joka tykkää tehdä sovituksia ja ratkaista ongelmia. Juuli pitää vahvuutenaan ajoissa olemista. Hän on toiminut monta vuotta freelancerina, joten bile-ja tanssibändejä on kertynyt rutkasti.


Horoskooppi

kaksonen

Lempibiisi juuri nyt

Jonathan Kreisberg –Canto de Ossanha

Emilia Lindblom

basso, taustalaulu

Emilia on valmistunut musiikkipedagogiksi Novian AMK:sta. Emppu omistaa 5 bassoa ja häntä voi kuulla Bile-Sannan lisäksi esim Crimson Peakissa, Måskensbondenissa ja Bubbelissa.


Horoskooppi

oinas

Lempibiisi juuri nyt

boygenious – Emily I’m Sorry

Maiju Mäki

rummut

Maiju on viittä vaille valmis musiikkipedagogi, jonka vahvuuksia rumpalina on monipuolinen muusikkous ja kovaa soittaminen. Juulin lisäksi myös Maiju on aina ajoissa reeneissä. Maijua voi kuulla myös esimerkiksi laulaja-lauluntekijä Awan bändissä. 


Horoskooppi

vaaka

Lempibiisi juuri nyt

MOTHICA – buzzkill

Eiköhän laiteta nimeä paperiin?